سلام روزگار.... (ازدست عزیزان چه بگویم گله ای....)
| ||
|
2ـ نوار تنظیمات ابزار Crop
نوار تنظیمات ابزار دورهبری Crop شامل دو حالت است كه حالت اول قبل از ترسیم كادر دوره بری و حالت دوم بعد از ترسیم كادر ظاهر میشود. در حالت اول كه بعد از انتخاب ابزار ظاهر میشود، میتوانیم در صورت نیاز نسبت به تعریف طول ـ عرض و رزولوشن دلخواه خود برای اعمال دوره بری اقدام كنیم. مثلا اگر میخواهیم عكسی را كه به كمك دوربین دیجیتال خود ثبت كردهایم برای چاپ در اندازه 13 در 18 سانتیمتر ـ كه اندازه استاندارد چاپ عكس است ـ آماده كنیم باید در این قسمت اندازه 13 و 18 را در قسمت طول و عرض وارد كرده و در قسمت رزولوشن نیز مقدار 300 را تعریف سپس كادر دلخواه خود را روی عكس ترسیم كنیم.
در صورتی كه میخواهیم اندازه كادر Crop به اندازه ابعاد یك تصویر خاص باشد میتوان بعد از باز كردن تصویر در فتوشاپ، در نوار ابزار تنظیمات ابزار Crop روی Front Image كلیك كنیم تا ابعاد تصویر فعال به عنوان طول و عرض ابزار Crop تعریف شود. با كلیك روی دكمه Clear هم میتوانیم اندازه تعریف شده را حذف و Crop دلخواه خودرا بدون نسبت ابعاد ترسیم كنیم. بعد از ترسیم كادر مورد نظر و رها كردن دكمه ماوس نوار تنظیمات ابزار Crop تغییر میكند و گزینههای جدیدی مشاهده میشود.
اولین گزینه به نحوه اعمال فرمان Crop مربوط میشود. پس از تایید فرمان است كه با انتخاب گزینه Delete قسمتهای انتخاب نشده در كادر Crop پس از اعمال حذف شده و با انتخاب Hide بدون حذف شدن بخشهای خارج از كادر، فقط مخفی میشوند. در صورتی كه لایه در پانل لایهها قفل باشد، این گزینهها غیرفعال خواهد بود.
از قسمت دوم میتوانیم نحوه نمایش خطوط راهنمای Crop را مشخص كنیم كه در سه حالت بدون خطوط راهنما None، خطوط راهنما متناسب با انتخاب (سهتایی) و خطوط راهنمای متناسب با خطوط Grid قابل انتخاب خواهد بود.
با فعالكردن گزینه Shield میتوانیم پوششی رنگی روی قسمتهای انتخاب نشده اعمال و آن را از قسمتهای انتخاب شده متمایز كنیم. در این بخش امكان انتخاب رنگ و شفافیت این پوشش نیز فراهم میآید.
یكی از بخشهای مفید نوار تنظیمات ابزار Crop گزینه Perspective است كه به كمك آن میتوانیم نسبت به تصحیح پرسپكتیو موجود در تصاویر اقدام كنیم. برای این كار بعد از ترسیم كادر Crop با فعال كردن حالت Perspective در نوار تنظیمات گوشههای كادر را روی گوشههای تصویر میكشیم و بر هم منطبق كرده سپس فرمان را اعمال میكنیم. در این حالت پرسپكتیو تصویر تصحیح شده و یك تصویر یكنواخت خواهیم داشت.
3ـ نوار تنظیمات قطرهچكان (نمونهگیر رنگ)
نوار تنظیمات ابزار قطرهچكان كه برای نمونهگیری از رنگهای تصویر به كار میرود، فقط دارای 2 تنظیم است. در قسمت اول نوع نمونهگیری توسط ما تنظیم میشود؛ به این شكل كه آیا فقط از رنگ قسمت كلیك زده شده نمونهگیری انجام گیرد یا این كه رنگهای قسمتهای كناره آن نیز در نظر گرفته شود. با كلیك در این قسمت میتوانیم میانگین رنگی 3، 5، 11، 31، 51 و 101 پیكسل كنار هم را در نظر گرفته و رنگ دقیقتری را به وجود آوریم. از قسمت بعدی نیز میتوانیم نحوه نمونهگیری را تنظیم كنیم به این صورت كه آیا از لایه جاری نمونهگیری شود یا كل لایهها در نظر گرفته شود، كه این حالت در مواقعی كه لایه ما حاوی شفافیت باشد بیشتر خودنمایی میكند.
از زیرمجموعه ابزار نمونهگیر، رنگ ابزار خطكش است كه علاوه بر استفاده از آن برای فهمیدن طول یا زاویه قسمتهای مختلف تصویر میتوانیم با گزینه Straighten نوار تنظیمات آن پس از كشیدن خط فرضی افق یا عمود، تصویر را دوران دهیم. برای انجام این كار كافی است خط افق یا عمود مورد نظر را در جهت دلخواه روی تصویر به كمك ابزار خطكش رسم كرده سپس روی دكمه Straighten در نوار تنظیمات كلیك كنیم.
4ـ نوار تنظیمات ابزار Healing Brush
نوار تنظیمات این ابزار رتوش كه به صورت خودكار و بدون نمونهگیری، با توجه به رنگ و بافت كنارههای بخش كلیك شده آن را ترمیم میكند، شامل دو قسمت است. در قسمت اول میتوان حالت تركیبی (Blend mod) قسمت ترمیم شده با لایه ترمیمی را مشخص كرد. در قسمت Type نیز حالت اعمال فرمان تعیین می شود. اگر حالت Proximity Match را انتخاب كنیم، قسمت آسیبدیده با توجه به بافت و رنگ كناری ترمیم میشود. در صورت انتخاب حالت Create Texture با توجه به بافت كناره قسمت انتخاب شده، بافت جدیدی تولید و اعمال میشود و در صورتی كه حالت Content Aware انتخاب شود، ترمیم بخش آسیبدیده به صورت هوشمند و با توجه به محتوای تصویر انجام میگیرد نظرات شما عزیزان: موضوعات مرتبط: کامپیوتر، ، برچسبها: [ 5 / 3 / 1391برچسب:فتوشاب, ] [ 1:51 PM ] [ meysam ]
|
|
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |